ул. Цар Иван Асен II No.95, София
+359 888 734 999 info@vagontranslogistic.com
  • Български
  • English

ВАГОН ТРАНС ЛОГИСТИК ЕООД е лицензирано дружество, създадено през 2015г. с основен предмет на дейност покупко-продажба и ремонт на товарни вагони и резервни части, свързани с железопътния транспорт. Компанията притежава Сертификат за функция по поддръжка на товарни вагони издаден от Изпълнителна агенция „Железопътна администрация“, като също използва Система за управление на качеството, съгласно ISO 9001:2015. Фирмата предлага и посредничество за закупуване на товарни вагони. Дружеството изпълнява основната си дейност във вагоноремонтна работилница (цех), намираща се в  се в гр. Търговище. Дейността на компанията е разделена в три направления:

  1. Първо и основно направление е продажба на товарни вагони след извършен среден ремонт и различни видове модернизации, които се изпълняват от екип от опитни и квалифицирани специалисти. Вагоноремонтната работилница е оборудвана с всички необходими машини, което гарантира качеството на продукцията.
  2. Второ направление е посредническа дейност за закупуване на товарни вагони.
  3. Трето направление е продажба на ревизирани резервни части за железопътен състав, като по желание на клиента същите могат да бъдат пясъкоструени и боядисани. Дружеството разполага с уреди за извършване на ултразвукова и магнитна дефектоскопия, хидравлична преса за проверка на винтовите пружини на талигата, стенд за ремонт и ревизия на САБ регулатор, както и специализиран стенд за тестване на тегличен апарат и винтов спряг (купла)

ВАГОН ТРАНС ЛОГИСТИК ЕООД разполага със собствен специализиран бандажен струг „РАФАМЕT” за репрофилиране на коолоси по кръга на търкаляне. Бандажният струг е инсталиран в гр. Плевен. Месечният му капацитет е 200 колооси. Колоосите преминават през ултразвукова и магнитна дефектоскопия, извършвана от опитни специалисти.

Високото качество на предлаганите услуги, както и коректното отношение към бизнеспартньорите, позволява на ВАГОН ТРАНС ЛОГИСТИК ЕООД да задържи извоюваните позиции на българския и международния пазар, като същевременно привлича нови фирми, търсещи качествено изпълнение на своите изисквания.

Преди

Обработка

След